ETUSIVU - ARTISTIT - INFO - MEDIA - YHTEYSTIEDOT - YHTEISTYÖSSÄ
INFO  
TAPAHTUMA-ALUE 

Theft City Rock 2011 järjestetään 27.8.2011 Varkaudessa. Tapahtuma-alue sijaitsee Hertunrannassa. Tarkempi osoite on Huruslahdenranta, 78200 Varkaus. Alue on kivenheiton päässä Varkauden keskustasta. Portit aukeaa lauantaina klo 14.00 ja kahdella lavalla tarjotaan elävää musiikkia nonstoppina aina klo 23.30 asti! 

Alueen palveluihin kuuluu mm. anniskelu- ja ruoka- sekä bändituotteidenmyyntiä. Tapahtumapaikalle on opaskyltit lähiteiltä. 

Tapahtuman pääsymaksu on 12e, ennakkoon 10e (JIM&JILL, Kauppakatu 46; His Masters Tattoo, Kauppakatu 17; ravintola Next Step, Pirtinranta 3) 

TALKOOLAISET 

Rakennus-ja purkutalkoolaisia tarvitaan. Ilmoittautumista otetaan vastaan 5.8. alkaen. 
Ota yhteyttä: Petteri Vaalimaa, spede(at)theftcityrecords.com 

MYYNTIPAIKAT 

Festivaalilla on rajoitettu määrä myyntipaikkoja. Tiedustelut: Petteri Vaalimaa, spede(at)theftcityrecords.com 

YLEISTÄ 

Olemme panostaneet ensimmäisestä vuodesta alkaen siihen, että asiakkaamme, artistimme ja työntekijämme voisivat turvallisin ja hyvin mielin juhlia ja tehdä parhaansa hyvän juhlan onnistumiselle ja siten sen jatkumiselle. 

Festivaalin onnistuminen ensiluokkaisesti vaatii pientä panostusta myös yleisöltä. 

Tapahtuma-alueille ei saa tuoda omia juomia tai muita päihdyttäviä aineita. Porteilla suoritetaan turvatarkastus kiellettyjen aineiden ja esineiden varalta. Kaikenlaiset ampuma- ja teräaseet sekä räjähteet ovat luonnollisesti myös kiellettyjä. 

Toimimme lakien puitteissa muutaman erityissäännön ohella. 

Kaikki lasipullot ja alumiinitölkit on jätettävä festivaalialueen ulkopuolelle. 

Taskukameralla/kännykällä kuvaaminen on alueella sallittua. Kaikenlaisten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, video- ja muiden nauhurien tuonti alueelle on kuitenkin kielletty. 

Avotulen teko alueella on kielletty, joten esim. kertakäyttögrillien tuominen alueelle on kielletty. 

Hyvä meininki on erittäin suotavaa. 

Pitäkää huolta toisistanne.

YLEISINFOJA

 
ALKOHOLI & JUOMAT 

Alueella on oma anniskelualue. Omat juomat ovat kiellettyjä. 

APTEEKKI 

Lähimmät apteekit löytyvät Taulumäeltä (Kauppakatu 59) sekä Citymarketista (Relanderinkatu 50). 

ENSIAPU & SAIRAALAT 

Alueella on ensiapupiste, josta saa aukioloaikojen (17-23) puitteissa hoitoa. Alueen ollessa kiinni ja vamman ollessa vakava kannattaa ottaa yhteyttä Varkauden sairaalan päivystykseen puh. 017-579 5222 Savontie 55, 78300 VARKAUS, puh. 017-5795215 

JUOMAVESI 

Alueelta saa ostettua pullotettua juomavettä ja muita virvokkeita. 

LEIRINTÄ 

Tapahtumalla ei ole "omia" majoitusjärjestelyjä. Linkkejä halpoihin hotelleihin löytyy sivuiltamme, lähin majoituspiste on Hotelli Joutsenkulma, joka sijaitsee 1km päästä tapahtumapaikalta. Ainoa lähistöllä oleva leirintäalue kylpylähotelli Kuntorannassa, joka sijaitsee 5km päässä tapahtuma-alueesta. 

LÖYTÖTAVARAT
 
Kaikki löytötavarat toimitetaan pari päivää juhlan jälkeen Varkauden poliisin löytötavaratoimistoon (Pirnankatu 2, 78200 Varkaus. Puh. 071 875 0181). Juhlan aikana tavaroitaan kannattaa kysellä infopisteestä. Mikäli joku löytää alueelta jotain arvokkaan oloista, voi tavaran toimittaa lähimmälle järjestyksenvalvojalle. 

NARIKAT 

Alueella ei ole narikkaa. 

PORTIT 

Alueelle on vain yksi sisääntuloportti. Ruuhkien välttämiseksi availkaa kassejanne jo jonossa ja huomioikaa, että ette tarpeettomasti tuki väyliä muulta liikenteeltä. 

PULLONKERÄYS JA KIERRÄTYS 

Festivaalilla on oma pullonkeräysjärjestelmänsä. Strategisissa paikoissa on kyltein merkittyjä astioita, myös muuta jätettä pyritään mahdollisuuksien rajoissa kierrättämään. 

KULKUYHTEYDET JA PYSÄKÖINTI 

Keskusliikenneasema on kävelymatkan päässä alueesta. Festivaalilla ei ole tarjota parkkipaikkoja asiakkaille. Suosittelemme parkkeerausta Euromarketin pihaan (Kauppakatu 47, 78200 Varkaus) sekä Taulumäen torille (Kauppakatu 55, 78200 Varkaus). Kts. Kartta 

LIIKUNTA- JA NÄKÖVAMMAISET 

Saattaja pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. 

RAVINTOLA & RUOKA 

Alueella on anniskelualue sekä ruokamyyntipiste. Maksuna käy vain käteinen. 

TALLENNUS 

Taskukameralla kuvaaminen on alueella sallittua. Kaikenlaisten ammattimaisten järjestelmäkameroiden, video- ja muiden nauhurien tuonti alueelle on kuitenkin kielletty, ellei tähän ole erikseen lupaa. 

TAKSI 

Varkauden taksin numero on 0100 86100. 

PANKKIAUTOMAATIT
 
Tapahtuma-alueen lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Euromarketin edessä (Kauppakatu 47, 78200 Varkaus) sekä Taulumäen torilla (Kauppakatu 55, 78200 Varkaus).
 

KARTTA

Sisäänkäynti Hokankadun ja Huruslahdenrannan risteyksessä


Näytä suurempi kartta

ALUEKARTTA

Lataa aluekartta (PDF)