ETUSIVU - ARTISTIT - INFO - MEDIA - YHTEYSTIEDOT - YHTEISTYÖSSÄ
ETUSIVU  
Sawon sydän sykkii jälkeen elokuussa 2012. Täysi-ikäisille immeisille suunnattu festarivaali on järjestyksessään kolmas, edelliset vuodet 2010 ja 2011 keräsivät mukavasti rokkikansaa. Varkauden Bändiklubi sekä Theft City Records yhdessä järjestävät tapahtuman, jossa on jokaiselle jotain. Tapahtuma-alueella nimittäin pauhaa musiikkia laidasta laitaan, nonstoppina tietenkin. Tapahtuman esiintyjäskaala on laaja, musiikkigenrejä kun on edustettuna niin raskaammasta metallipörinästä aina akustiseen tulkintaan. Välimallin musiikinkuluttajatkaan eivät suinkaan jää huomiotta, esiintyjinä on myös poppis- sekä rock-orkestereita.

Suinkaan kuivin suin ei tarvitse tapahtuma-alueella norkoilla, sillä myös anniskelualue löytyy. Ja kuten entuudestaan tiedetään, virvokkeiden nauttiminen usein kirvoittaa ruokahalua. Tämäkin seikka on huomioitu, löytyyhän alueelta myös eväspiste. Mikäli vilu yllättää, löytyy alueelta myös aiheeseen liittyviä kuteita, sekä muuta oheistuotemyyntiä.

Festarista huokuu aito tekemisen meininki ja oman kylän osaaminen. Rokkia on kehuttu viihtyisäksi ja ammattimaisesti järjestetyksi, kiitos siitä kuuluu monille talkoolaisille ja kylän omille Sepoille ja Martoille (nimet muutettu). Tule paketoimaan festarikesä takapihamme rokkiin!

Ennakkoliput Next Step (Varkaus) ja Jim & Jill (Varkaus).
 

Facebook Tiketti

Liput portilta 20e, ennakkoon 16e